3vallares Julkalender -för dig som vill få enkla aktiveringstips!

Tänk, det är redan sista november! Det betyder att i morgon drar 3vallares Julkalender igång på min Facebooksida . Där kommer du fram till julafton hitta enkla roliga tips för hur du kan aktivera din hund med saker du redan har hemma och med övningar som inte kräver en massa tid eller utrymme. Kort sagt övningar som du lätt hinner med även under julstressen!

En annan liten julklapp är att jag precis sitter och tittar på en ny och väldigt trevlig lösning för onlinekurser så framöver kommer det finnas flertalet onlinekurser inom olika ämnen är tanken!

Idag fick Fisken ikläda sig rollen som husets tomte för att illustrera julkalendern. Som ni ser lutar han lite = han är en LUT-Fisk ! 😉 Ok, mina Fisk-skämt är lite av Göteborgshumor men jag kan inte låta bli.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *