Hållit freestylekurs i Norge

I helgen som var hade jag nöjet att vara i Norge hos Catch Hundetrening där jag höll tävlingskurs i freestyle och heelwork to music. Verkligen en jättetrevlig samling deltagare! De fick jobba med programutveckling, tävlingsträning, startrutiner, förarens roll mm. Stort engagemang och många skratt blev det! Älskar deltagare som engagerar sig i varandras träning och går in för övningarna! Såg finfin utveckling över de två intensiva dagarna.

Nu till helgen ska jag till Finland för att hålla kurs i heelwork to music och rallylydnad, ska bli spännande!

Tyvärr fick jag inte alla på bild men här är några av de charmiga och duktiga norska ekipagen:

En av de stora fördelarna i freestyle är att det är ganska lätt att åka mellan våra grannländer och tävla. Så några av ekipagen jag hade på kurs kommer jag snart se på en av våra svenska tävlingar vet jag, roligt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *