Sjuk matte = vilodag med lite trixträning (film)

Igår hade jag ont i halsen och var förkylnings-frusen hela dagen. Fann det klokast att hålla mig inne, syssla med lite kursplanering och i övrigt ta det lugnt i soffan mest. Hundarna fick lite träning inne, några små trix och Flynn har jobbat med stimuluskontroll på uppsitt från ligg i utgångsställning (japp, har skjutit upp det ända till nu!). Race senaste trick filmade jag för skojs skull: att slita av mig kepsen! Så här ser det ut:

Idag är halsen bättre men har fortfarande ont i kroppen & det känns som bomull i skallen. Har dock bokat in en tripp till Kungsörs fantastiska inomhushall så idag blir det mer ordentlig hundträning oavsett om mattes skalle inte är helt på topp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *