Temadag lek- och belöningsutveckling!

All effektiv hundträning startar med att få till bra belöningar!

Känner du att du & hunden inte har så roligt som ni skulle kunna ha under träningspassen? Att leken är lite halvhjärtad eller att godisbelöningarna inte är så väldigt uppskattade? Kanske har du belöningar som du drar dig för att använda för att din hund inte kommer tillbaka med leksakerna? Eller kanske har du en hund som har svårt att växla mellan lek och godisbelöningar under samma träningspass och som du skulle vilja få mer flexibel?

Under en temadag fokuserar vi på att hitta & utveckla din hunds bästa belöningar och få dem mer effektiva i träningen. Det går lika bra att gå kursen med en vuxen hund som du kört fast lite med som en valp som du vill lägga bra grunder hos!

Kursen hålls i Stallarholmen, max 6 deltagare med hund.

Datum: söndagen den 3/2 10:00-16:00 ca.
Kostnad: deltagare med hund: 1000:- åhörare utan hund : 500:-

Anmälan & info här: http://www.canis.se/hundeskolen/kurspres.php?mid=274&s=1&avdid=23&kursid=4020

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *