Tränarsatsning 2018

Bli den tränaren din hund förtjänar!

Har du bra förkunskaper i klickerträning och en klickerklok hund (eller en valp du precis startat upp klickerträningen med) men känner att du nu vill gå ännu mer in på djupet och vidareutvecklas som tränare? Då är detta kursen för dig oavsett vilken sport du kör med din hund! Här ligger fokus på att DU ska bli en riktigt vass hundtränare!

Under åtta heldagar fördelat över fyra träffar på våren och fyra träffar under hösten, kommer du ha chansen att fördjupa dig ännu mer inom shejping, targeting, bli ännu bättre på att bygga upp kedjor och träna uthållighet, du får också utveckla dig inom tävlingsträning och störningsträning och kommer även att få övningar och utmaningar inom tävlingspsykologi för förarna. Du kommer också få finslipa din träningsstruktur, förbättra din planering och utvärdering, och eftersom jag tycker att fysträning för hund också är ett viktigt och roligt område kommer du få arbeta lite med det också! Kort sagt, du kommer utvecklas till att bli den tränare din hund förtjänar!

Du kommer både få uppgifter att jobba med under och mellan träffarna som knyter ann till de olika temana men du kommer också att få sätta upp egna mål att arbeta mot under kursens gång både vad gäller hundens och din egen utveckling.

Kursen hålls på måndagar 10-16:30 följande datum: 9/4, 30/4, 21/5, 11/6, 20/8, 10/9, 1/10 och 22/10.
Vi är hemma hos mig i Stallarholmen och kursen hålls utomhus på min träningsplan.

Mellan träffarna kommer eleverna kunna lägga upp träningsfilmer och ställa frågor kring träningen via en gemensam sluten Facebookgrupp. Det går också fint att gå kursen som observatör utan hund. Då är du med på de fysiska träffarna och kan se och ställa frågor kring träningen, samt deltar i diskussionerna på Facebookgruppen men kan inte ladda upp egna filmer eller ställa frågor om den egna hundens träning.

Kostnad: deltagare med hund 10 000:- observatör utan hund 5000:-
Kursavgiften ska i helhet vara betald innan kursstart.

Instruktör är Anna Larsson, Europamästare i heelwork 2016, deltagit landslaget -15, -16, -17, Svensk mästare 2017, NM (brons), EM (guld), VM (4:a) i heelwork samt tävlande i klass 3 i freestyle (championat), utöver det har jag deltagit på 2 SM i rallylydnad och tävlat i högsta klassen i vallning & lydnad (championat) & agility. Jag brinner för att få folk och hundar att ha roligt när de tränar och tävlar!