Banträning nybörjare & fortsättningsklass

Om du är på väg att börja tävla eller redan tävlar i rallylydnadens nybörjar- eller fortsättningsklass så är detta chansen för dig att testa på och utvärdera var ni står i träningen! Du kommer få öva på att gå banor, få feedback på vad som kan förbättras och bli mer redo för kommande tävlingsutmaningar.

Under tre onsdagkvällar har du chansen att prova på både tävlingsmässiga banor, temabanor och utmanande kombinationer utifrån den klassen du och din hund tävlar i. Du får feedback och tips på vad som kan förbättras, övar dig på att planera och läsa banorna bättre och ser vilka utmaningar som är lätta respektive svåra utifrån var ni står idag.

Hunden och du behöver kunna momenten i den klassen du anmäler dig till då vi inte jobbar med momentinlärning de här kvällarna utan lägger fokus på just banträning.

Du väljer själv vilka kvällar du anmäler dig till. Max 6 ekipage per gång och minst 3 ekipage för att kvällen ska arrangeras. Du deltar med en hund per plats (vill du gå med två bokar du två platser). Varje tillfälle kostar 400:- per deltagare.

Tid 18:00 – 20:00 onsdagarna 17/4, 8/5, 15/5.


Läsarkommentarer