Temakvällar rallylydnad

Vill du fördjupa dig i ett speciellt moment eller område inom rallylydnaden? Då är temakvällarna något för dig!

Varje kväll har ett eget tema som vi jobbar med i allt ifrån grundinlärning till tävlingsmässigt utförande, överträning och utmaningar. Det går fint att delta oavsett vilken nivå din hund är på.

Du väljer själv vilka kvällar du anmäler dig till. Max 6 ekipage per gång och minst 3 ekipage för att kvällen ska arrangeras. Du deltar med en hund per plats (vill du gå med två bokar du två platser). Varje tillfälle kostar 400:- per deltagare. Tiden är 18:00 – 20:00. Tema och datum hittar du nedan:

21/8 SNURRAR, SIDBYTEN & VÄNDNINGAR
Du får tips och hjälp med inlärningen av snurrar inåt och utåt, sidbyten i avancerad och mästarklass och de helomvändningar som innebär att hunden byter sida. Allt för att få till fina, flytiga utföranden!

28/8 BÄRANDE AV FÖREMÅL
Tycker du att det är svårt att få hunden att gilla att bära föremål? Då är detta temakvällen för er! Vi jobbar med att få hundarna att själva vilja gripa, hålla fast och bära föremål och går igenom hur momentet utförs i mästarklassen.

4/9 BAKDELSKONTROLL & BACKANDE
Du får tips och hjälp med att utveckla din hunds bakdelskontroll och olika förslag på hur du kan träna in och finslipa momenten backa tre steg vid förarens sida och backa framför föraren. Två moment som många ekipage sliter med!

11/9 FÖLJSAMHET OCH POSITION
Du får tips och hjälp med hur du kan öka din hunds följsamhet och förbättra positionen både på vänster och höger sida. Det är på transportsträckorna man lägger grunden för bra momentutföranden så se till att din hund är följsam och har en bra position!


Läsarkommentarer