Snyggare, säkrare detaljer 10/8

Önskar du att din hund backade rakare, var bättre på att själv placera sig rakt i frontpositionen, gjorde tightare och säkrare snurrar, bättre ingångar och sidbyten? Kanske vill du förbättra din hunds hoppteknik, förståelse för skick till konen eller runda konen? Eller finslipa gripa, hålla fast och bära föremål? Få hunden att bli bättre på bakdelskontroll och sidorörelser? Då är detta kursen för dig!

Under en dag jobbar vi med att förbättra de detaljer som behövs inom rallylydnaden oavsett vilken klass du och din hund är på idag. Det går lika fint att gå kursen med en valp eller unghund för att lära in bra grunder direkt från start, som om du har en tävlingshund som du vill förbättra kunskaperna hos. Kan din hund de här detaljerna kan ni med lätthet sätta ihop vilka rallylydnadsmoment som helst!

Datum: 10/8 10:00-16:00

Vi är hemma hos mig i Stallarholmen och hela kursen hålls utomhus på min träningsplan. Det är max sex deltagare på kursen. Din hund behöver klara av att det är fler hundar som tränar samtidigt på planen (med avstånd emellan naturligtvis). Är din hund väldigt reaktiv är det klokt att istället välja en privatlektion -för hundens bästa!

Kostnad: 1250:-

Du anmäler dig genom att maila till 3vallare@gmail.com och anger följande information:
Ditt för- och efternamn.
Fullständig postadress.
Mobilnummer.
Hundens namn, ras och ålder.
Era förkunskaper i rallylydnad.
Märk mailet Detaljer 10/8.

Var god läs igenom anmälningsvillkoren innan du anmäler dig.
I och med att du anmält dig räknas det som att du godkänt anmälningsvillkoren.

Anmälningsvillkor (3vallare.se)