Anmälningsvillkor

Var god läs igenom anmälningsvillkoren innan du anmäler dig.
I och med att du anmält dig räknas det som att du godkänt anmälningsvillkoren.

Anmälningsvillkor:

Anmälan är bindande. Vid förhinder har du möjlighet att sälja din plats till en ersättare. Du ordnar i så fall detta på egen hand.

Du anses som anmäld i och med att du skickat in kursanmälan via hemsidan. Du får ett bekräftelsemejl i samband med anmälan och du kommer sedan få faktura på kursavgiften utskickad.

Ångerrätt

Du har enligt distansavtalslagen rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela mig senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan. Som bekräftelse räknas svarsmejlet du får när du skickat in din anmälan via hemsidan.

Om du ångrar din anmälan, ange tydligt vilken kurs det gäller samt dina personuppgifter. Får jag din avbokning senast 14 dagar efter det att jag bekräftat din anmälan så har du rätt att få tillbaka kursavgiften. Detta gäller dock inte om du påbörjat kursen. Har du påbörjat kursen räknas det som att du avstått från ångerrätten. Då ska full kursavgift erläggas oavsett anledning till avhopp. Observera att detta även gäller vid sjukdom eller skada hos förare eller hund.

Får du förhinder efter den tiden att avbokning slutat gälla, kan du naturligtvis själv sälja din kursplats vidare till en annan deltagare.