Onlinekurser

Är du sugen på att gå kurs för mig men har svårt att gå en fysisk kurs? Nu har jag även kurser ONLINE hos https://edume.se/utbildare/3vallare/ !

Utbudet kommer att öka under året!

STÅ FRAMFÖR, BACKA:
”Få hunden att älska att backa framför dig! Från grunder till fullständigt moment. Kursen beskriver rallylydnadens moment 407 ”Stå framför, backa”, men du kommer ha nytta av de här kunskaperna i många olika moment och sporter. Välkommen till en riktigt rolig kurs!”

https://edume.se/kurser/3vallare/sta-framfor-backa/

BÄRANDE AV FÖREMÅL:
”Få hunden att älska att gripa, hålla och bära föremål! Från att skapa nyfikenhet på föremål till fullständigt moment. Kursen beskriver rallylydnadens moment 402 Bärande av föremål, men du kommer ha nytta av de här kunskaperna i många olika moment och sporter. Välkommen till en fartfylld och rolig kurs!”

https://edume.se/kurser/3vallare/barande-av-foremal/

FRÅN BAKDELSKONTROLL TILL BACKA:
”Vem vill inte ha ett snyggt backande och en hund med bra bakdelskontroll!? Lär dig hur du får en hund som aktivt styr sitt backande och är följsam mot förarens rörelser. Kursen beskriver rallylydnadens moment 309 Tre steg bakåt, men du kommer ha nytta av de här kunskaperna i många moment -och många hundsporter!”

https://edume.se/kurser/3vallare/fran-bakdelskontroll-till-backa/

DOG PARKOUR GRUNDKURS:
”I Dog Parkour använde vi hinder vi hittar i miljön och lär hunden hoppa, krypa, balansera mm. En träningsform som kan anpassas och varieras i det oändliga. Gör din hund modigare, starkare och smidigare samtidigt som ni förbättrar ert samarbete! Den perfekta aktiveringen för att göra promenaderna mer spännande.”

https://edume.se/kurser/3vallare/dog-parkour-grundkurs/

DOG PARKOUR FORTSÄTTNINGSKURS:
”Har du och din hund upptäckt hur roligt Dog Parkour kan vara och skaffat er lite grunder? Då är det nu dags att ta nästa steg! I den här kursen bygger vi vidare med flera nya Dog Parkour-övningar som garanterat kommer att göra era promenader roligare, förbättra ert samarbete och göra din hund både smidigare, starkare och modigare! Nu kör vi!”

Dog Parkour Fortsättningskurs – Onlinekurs hos edume.se

UTVECKLA HUNDENS KROPPSKONTROLL:
”Bra balans, smidighet och kroppskontroll behövs i alla hundsporter och i all slags träning. Den här kursen ger dig massor av enkla, roliga och effektiva övningar för att utveckla din hund.  Övningarna passar både valpar, unghundar och vuxna hundar.”

https://edume.se/kurser/3vallare/utveckla-hundens-kroppskontroll/