Privatlektioner

Känner du att du inte har tid att följa en löpande kurs, eller att det passar bättre för dig och din hund att träna utan andra deltagare? Kanske vill du kunna fokusera helt och hållet på just dina specifika önskemål i din egen takt och få hjälp så ofta som du själv väljer. En privatlektion passar lika bra oavsett om du vill ha hjälp med vardagslydnad eller om du vill komma vidare i momentträningen. Vill du ha hjälp med inkallningsträning, träna in ett snyggare fritt följ, få valpen att gilla att träna ihop med dig, lära dig själv grunderna i klickerträning, finslipa detaljer i tävlingslydnaden eller få hjälp att komma vidare i rallyn -bara hör av dig så lägger vi upp lektionen efter dina önskemål och behov!

En timmes privatträning (en timme för EN person) kostar 700:- (betalas via swish vid lektionstillfället) och hålls hemma hos mig. För GRUPPER (2-6 personer) tar jag 1000:- per timme. Det går fint att boka hel- eller halvdagar med lunchpaus mitt i (finns bod där man kan värma mat och sitta och äta och tillgång till toa finns.

.Jag har lättast att ta emot vardagar dagtid eller vardagskvällar (träningsplanen är upplyst så det går bra även under den mörka delen av året), helgerna har jag oftast vikta åt kurser eller eget tävlande.

Maila mig på 3vallare@gmail.com eller ring mig på 070-4321777 och berätta vad du vill ha hjälp med i träningen!