Online coaching

Behöver du någon som tittar nog på din träning, är grym på att se detaljer och på att justera träningen efter både hund och förare? Har du inte möjlighet att komma till mig på privatlektion? Då kan du nu boka ONLINE COACHING istället!

Hur?

Du bokar genom att skicka ett mail till mig där du beskriver vad du vill ha hjälp med. När du fått svar om att jag mottagit ditt mail betalar du via swish (online coaching endast via swish-betalningar) till 123 25 27 513 och sen är du igång!

Vad ingår?

Du skickar dels en beskrivning av problemet eller det du vill få hjälp att träna in. Du filmar (max 4 minuter) din träning, lägger upp den på YouTube eller liknande och skickar länken till mig. Jag går igenom din film och skickar sedan feedback och uppgifter till dig. Du tränar utifrån de tips du fått och har sedan möjlighet att skicka ytterligare en film (max 4 minuter) och få feedback på den.

Vad kostar det?

500:- Betalas innan vi startar via swish till 123 25 27 513

Hur länge kan jag vänta med att skicka in filmen efter att jag betalt eller vänta med att skicka in film nummer två för feedback?

För att du ska ha tid att träna men ändå få en knuff att komma igång så gäller erbjudandet under max fyra veckor.

Vilken utrustning behövs?

Vad som helst som du kan filma med, ta din mobil, svårare än så är det inte! Se bara till innan att du ser hur stor yta av platsen du tränar på som täcks av kameran. För att det ska gå att ge bra feedback behöver jag se både föraren (hela föraren oftast) och hunden tydligt.

Sätt igång! Vad väntar du på!