Egna planer 2013

Nu har jag börjat spåna på vad jag själv vill ha som mål under 2013 och som det känns nu i december så är det följande jag vill lägga extra fokus på under nästa år:

  • Utvecklas mer som vallhundsförare, lära mig mer om får, gå fler kurser, tävla mer i IK II, tävla i Norge.
  • Lära mig om nötvallning! Det kan jag idag inget alls om, har inte ens sett en nöttävling eller hund i arbete live.
  • Utvecklas mer inom tävlingslydnaden, både som förare, tränare och som instruktör. Funderar i skrivande stund på vem/vilka instruktörer/förare jag skulle vilja gå kurs eller ta lektioner för.
  • Lära mig mer om heelwork to music. Hoppas tjuvstarta den inlärningen med att åka och titta på NM i HtM nu till helgen 🙂
  • Starta i en ny tävlingsgren! För att fortsätta testa nya saker, bredda erfarenheterna och inte ta tävlandet på för stort allvar.
  • Ha jäkligt kul med hundarna. Först och främst och viktigast alltid!

Livet med hund ska vara ett PARTY!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Trevliga mål, de kommer ni garanterat uppnå. Kul att du satsar ännu mer på tävlingslydnad. Vilka instruktörer funderar du på ? Jättekul initiativ med julkalendern ! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *