Mål 2013?

Jag velar alltid kring om jag ska ha mål utskrivna eller ej, har genom åren testat många olika varianter men tyckt att det funkat sisådär. Om jag inte offentliggjort dem, känns det ibland larvigt att skriva ”kolla, jag uppnådde dem!” (de kunde ju vara efterhandskonstruktioner haha) men om jag har offentliggjort dem men sen inte kunnat uppfylla dem -även om orsaken varit utanför min egen påverkan (som när Arvid skadade sig och var avställd i ett års tid)- så har det känts ännu tristare att inte ha uppnått dem. Hm, mål är inte enkelt, eller kanske det bara är jag som har ett knepigt förhållande till dem (lite hatkärlek tror jag, eftersom jag samtidigt älskar att direkt som nya tävlingar läggs ut börja klura på vad jag vill hinna göra nästa säsong och jag är så barnslig att jag älskar att få skriva upp nya titlar, nya resultat på mina hundar!) Jag har nästan alltid några mål som jag håller helt tyst om för att det känns bäst så helt enkelt, kan vara både småsaker (som vilken tävling vi hoppas debutera på) eller stora saker (som.. nehej, det säger jag inte ;-)) över längre tid.

2012 hade jag bara skrivit upp i min egen träningskalender vad jag hade för mål för Flynn och Fonzie, jag delade upp det i mål jag ville sikta på (prioriterade mål) och ”bonusmål” (mera ”om vi hinner” så att säga). Kunde konstatera att vi uppnådde alla utom ett av de prioriterade målen + ett av bonusmålen. Men jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra inför 2013. Hur gör ni andra? Synpunkter?

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *