Toppa formen?

Nu har vi kommit igång så sakteliga med träningen igen, Fonzie och jag. Det har gått trögt att hitta motivationen att träna, min ork (och tid…) har mest gått åt till Flynns rehabilitering och ut över det har det varit lättare att smita ut i fårhagen med Zin än att få till bra träning med Fonzie får jag erkänna. Å andra sidan, det han kan det kan han och det är som alltid mest hans stressnivå som är utmaningen -lyckas jag hålla honom på en lagom nivå, då ÄR han svårslagen, lyckas jag inte, tja, då kan det gå fort & fel. Vi ska hur som helst göra vårt bästa när den dagen kommer!

smrally

Nu har jag i alla fall spånat fram ett litet upplägg som jag tänker köra fram till SM med målet att få tillräckligt med variation i träningen, bibehålla att vi har KUL ihop och att Fonzie ska vara i bra fysisk form. Tyvärr ser det mycket tveksamt ut om vi kommer hinna tävla något innan SM och det känns väl sisådär. Senare under hösten har jag hittat några tävlingar vi nog kan åka på och DÅ har jag ett nytt mål att sikta mot = vi ska försöka peta in några till riktigt höga resultat och se om vi kan vara med och fajtas om titeln Årets Rallyhund! Friskt vågat!

SM ska bli kul att åka på även om jag fortfarande är för splittrad i min fokus för att vara så taggad än. Hoppas på goda besked när Flynn varit hos ortopeden i slutet av augusti så kanske lite av stressen där släpper, det mal fortfarande hela tiden i bakhuvudet på mig, jag glor ideligen på hans rörelser och funderar. Skulle ju starta så smått med vanlig träning för att se hur Flynn svarar på det men det tar också emot.

Ha, det var ett seeegt inlägg känner jag. Får väl kontra med att Zin fortsätter att gå från klarhet till klarhet i vallningen, träningspasset idag var jag som på rosa moln efteråt! Jag har börjat snegla på om hon KANSKE ska få debutera redan i år istället för till våren, vi får se… Hon är hur som helst otroligt rolig att träna med, jag känner mig tacksam varje gång jag är i fårhagen att hon är min!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Jag ska verkligen försöka ta mig till Söderåsen så jag får ser er tävla och träffa Fonzie igen 🙂 Vad kan det vara, fem år sedan sist?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *