Race & Zin ögonspeglade UA!

Idag har vi varit och ögonspeglat Race & Zin och bägge två var helt perfekta dvs UA vid undersökningen. Härligt! Det är tredje gången Race speglats, alla gånger utan anmärkning, och Zin har speglats som valp (UA) och nu UA igen som vuxen.

race2

Race! HD A, ögon UA, gentestad carrier, fullt frisk & en grymt fin vallhund, står till avel för bra vallhundstikar (bara de är gentestade normal).

zinnära

Zin blev också HD-röntgad så nu väntar vi på SKKs avläsning. Veterinären sa att det såg bra ut men man vet ju aldrig vad det slutgiltigt bedöms som förrän den centrala avläsningen gjorts. Håller tummarna för att avläsaren ska tycka Zins höfter var lika fina som veterinären som röntgade henne gjorde. Är höfterna OK ska jag gentesta henne senare i vår/sommar. Ett steg i taget.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *