Från helgens freestylekurs + tips!

Freestyle är verkligen sjukt roligt! Nu i helgen höll jag kurs i Södertälje och här är några bilder från den kursen (foto: Anhelee Pugliano)

Tipsar om att jag håller kurs i PROGRAMUTVECKLING i freestyle och heelwork den 1-2/4 i Södertälje!

Har du idéer men behöver en knuff för att få ihop dem till ett färdigt program? Eller har du ett program som du redan tävlar med men som du känner att du vill utveckla och förbättra? Då är detta kursen för dig! Under två intensiva dagar jobbar vi med fokus på programutveckling, förarens roll och musiktolkning.

Det går fint att gå kursen oavsett vilken klass du tävlar i (eller om du är på väg ut på tävlingsbanorna)! Läs mer här: https://3vallare.se/?page_id=3200

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *