God Jul på er!

I morgon är det julafton! En julklapp som mina hundar ska få, är en matte som inte stirrar på sin laptop på ett par dagar, så nu går jag faktiskt offline över julhelgen! Hoppas vädret blir lite mildare (vi har haft -20 två dagar på raken nu!) så promenaderna blir trevligare. I övrigt ska jag käka gott, koppla av och titta på en eller annan bra film och mysa ihop med hundarna i soffan. God Jul på er!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *