Sjuk matte = vilodag med lite trixträning (film)

Igår hade jag ont i halsen och var förkylnings-frusen hela dagen. Fann det klokast att hålla mig inne, syssla med lite kursplanering och i övrigt ta det lugnt i soffan mest. Hundarna fick lite träning inne, några små trix och Flynn har jobbat med stimuluskontroll på uppsitt från ligg i utgångsställning (japp, har skjutit upp det ända till nu!). Race senaste trick filmade jag för skojs skull: att slita av mig kepsen! Så här ser det ut:

Idag är halsen bättre men har fortfarande ont i kroppen & det känns som bomull i skallen. Har dock bokat in en tripp till Kungsörs fantastiska inomhushall så idag blir det mer ordentlig hundträning oavsett om mattes skalle inte är helt på topp!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *