Föreläsning om inlärning!

Torsdagen den 24/1 2013 kommer jag att hålla en föreläsning om inlärning hos hund på Strängnäs Lokala Kennelklubb. Det är ingen föranmälan utan det går fint att bara komma! Föreläsningen startar 18:30, det kostar 100:- att deltaga och det betalas kontant till klubben. Har ni några frågor eller vill veta hur ni hittar till Slkk så kontakta Michaela Kartler på michaela.kartler@facebook.com . Ni kan också gå in på http://www.slkk.se/ för att se mer!

Varmt välkomna till en rolig & givande kväll! En perfekt kick-off inför att sätta igång hundträningen igen efter jul & nyår!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *