Tävlingslydnad

Elitsatsning i lydnad 2013 och andra lydnadskurser hittar du hos mig!

Elitgruppen passar lika bra för sig som redan är i elitklass med en vuxen hund, som för dig som precis har köpt ny valp och önskar en flygande start på träningen. Det enda viktiga är att du har ett mål med din träning, resten löser vi under kursens gång. Undervisningen läggs upp individuellt efter varje enskild hund och styrs av målsättningarna som vi tillsammans sätter upp på den första träffen. Du får hjälp att träna systematiskt och målmedvetet genom säsongen. Och som de flesta redan vet: Målmedveten träning ger resultat!

Mellan samlingarna får du konkreta arbetsuppgifter och du kommer att ha tillgång till coaching från din instruktör via en egen (låst) grupp på Facebook, där eleverna och instruktören kan skriva inlägg, ställa frågor, ge tips & råd och där du gärna får lägga upp träningsfilmer och då enkelt kan få feedback på träningen mellan kurstillfällena!

En av principerna på Canis Hundskolas elitgrupper är att vi jobbar målmedvetet mot momenten i elitklass så snart de nödvändiga grundfärdigheterna är på plats – detta gäller också med valpar och unghundar! Lydnadsklass 1-momenten lär du in på köpet när du jobbar med de mer avancerade momenten. Om du vill hävda dig i elitklass är det elitmomenten du måste vara duktig på och därför bör man också använda mest tid på dem redan från början.

Det finns 6 platser med hund i Elitgrupp Lydnad 2013.

Kursen består av 8 heldagar utspridda med jämna mellanrum så du ska få lagom med träningstid mellan träffarna.

Kursen kommer att löpa FREDAGAR från 10:00-16:00 följande datum 2013:

15/3
19/4
24/5
14/6
30/8
20/9
11/10
1/11

Välkommen!

 

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *