Och lite lydnadsfilmer!

Flynn surade och sa att det var då fan vad det bara var Fonzie & rally på film, så här kommer två av kvällens moment: först vårt ”momentet från helvetet” = fjärren. Jag är skitnöjd! Det går framåt! Körde det som träningens första moment utan att ha värmt upp innan. 15 meters avstånd och bara röstkommandon. Det är på gång!

Och så har vi börjat lägga ihop sändandet till konen med apporteringen:

Så vi tar oss framåt, ett steg i taget!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *