Mer bilder från SM!

Hanna på kennel Blågul lyckades fånga mig & Fonzie på bild, så himla roligt! Så här kan det se ut:

1

Vår supermiss i början av banan. Syns på Fonzies min tycker jag 😉

2

Tillbaka till fokus! Sötaste Fonz!

3

Min superpojke.

4

Bästa bilden! Fonzie in action!

5

Ena hoppmomentet på banan.

 

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. ja jisses håller helt med dig, han ser rätt chockad o nästan lite förtvivlad ut på första bilden, nästan så det kunde kommit ut en liten svordom om han hade pratat 😉 men snabbt är han tillbaka lycklig, lugn o trygg igen. Ni ser underbara ut Anna, Grattis till en fin insats o hoppas ni står på pallen nästa år!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *