Duktiga Race!

race2

Nu i helgen tävlade Krille och Race IK II (fullbana med både delning, fålla, singel) i Skåne. Första dagen gjorde de en fin runda med bara 3p bort på drivningen. I närarbetet kände Krille att han själv stressade upp sig och vips rök 19 poäng på de tre sista momenten. De slutade på 81p och plats 15 av 31.

Dag två gick det riktigt fint: 90p och en 6:e placering! Härligt! I och med det tog de 5 SM-poäng och med det nya kvalsystemet till SM i vallning borde de vara halvvägs till uttagningstävlingen. BRA avslutning på säsongen för Krille och Race!

Kronvallaren Race

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *