Tillbaka på pallen igen!

2ahölömörkö

Idag var det dags för rallytävling på Hölö-Mörkö BK. Det är en klubb som jag gillar att tävla hos, trevliga arrangemang har det varit när jag startat där, fint område med många platser där man kan värma upp ostört och trevlig stämning och bra funktionärer har det varit! Så även denna dag.

Domare idag var Katarina Strömberg och det var en rolig bana tyckte jag med bra flyt men ändå utmaningar. Fonzie kändes jättetrevlig i uppladdningen och de missar som vi fick var mer på kommunikationsbrist och träningsbrist än att han blev för het. Det kändes flytigt och fint och vi fick omdömet ”Härligt att se! Bra tempo och flyt!” och landande på 95p och det räckte till en delad andraplacering idag! Härligt! Vann gjorde Anhelee på 99p, roligt!

Kändes väldigt skönt att vara ”tillbaka” och både få till en runda där jag var nöjd med känslan OCH få bra poäng! Skulle så gärna hinna sätt ett riktigt högt resultat till i år men det ser lite dåligt ut med tävlingar framöver på de få lediga helgerna så vi får se. Nu är det hur som helst prio ett att få igång träningen bättre, jag har både tränat för lite och för slarvigt under hösten, dags att ändra på det!

Efter tävlingen åkte vi vidare ut på Mörkö och vallade men det får bli ett annat inlägg om det en annan dag.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *