Race & Krille tagit nya SM-poäng

I helgen var Krille och Race och tävlade vallning för sista gången i år i ett väldigt blåsigt Skåne. Där fick Race en ny utmaning: hämtet var visserligen bara 300 meter, men mycket längre bort fick han syn på fågelskrämmor och tyckte att DÄR borta, DÄR kan det finnas får minsann! Så första dagen fick de bryta. Dag två var Räkan fortfarande inte helt övertygad om att inte även fågelskrämmorna skulle hämtas in, men nu körde de vidare och även om det gav omvänt personbästa i hämtpoäng (lägsta någonsin) så gick sedan drivningen jättefint och flera hade kommit fram och berömt honom och sagt att den hunden kan verkligen gå fint med djur. Japp, det kan han. Det blev väldigt blygsamma poäng (44!) efter den katastrofala inledningen men se på fan, det räckte till en 9:e plats och gav alltså ett par till SM-poäng till Team Räkan! Man ska aldrig ge upp!

fågelskrämma-skydda-grödor-från-fåglar_517027fa490bc-thumb.jpg

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *