Tävlingslydnadskurs med Heidi Billkvam

heidi

Heidi Billkvam är en sprudlande, medryckande och engagerad instruktör vars signum för lydnadsträning är -FULL FEST! Hon är en flitigt anlitad instruktör både inom och utom norden. När jag själv tänker på Heidi tänker jag på -skratt, engagemang och jävlar anamma och vilja att vinna och det är just därför jag även denna vår bokat in henne att komma och hålla kurs här hos Canis Hundskola avd Sörmland!

Hedi har tävlat mycket framgångsrikt i lydnad och har deltagit i flera stora mästerskap med goda resultat. Hon har bland annat ett EM-guld i lydnad som hon vann tillsammans med sin Bearded Collie. Numera är hon flitigt tävlande i vallning och var 2012 med i svenska landslaget.

Vill du veta mer om Heidi och hennes hundar så gå in på www.kronbacken.se.

Kursen startar med föreläsning på tisdagskvällen 22/4 där Heidi går igenom sina tankar om lydnadsträning, samspel med hunden och vad man ska tänka på vid tävling. Sedan är det praktisk träning i två dagar 23-24/4.

Det kommer vara max 8 deltagare med hund på kursen och du är välkommen oavsett vilken nivå din hund är på i tävlingslydnaden idag! Både nybörjare och erfarna tävlingsekipage är välkomna, upplägget blir individuellt efter var och ens behov och önskemål.

Det går självklart också bra att gå kursen som åhörare utan hund!

Boende & lunch fixar deltagarna själva (finns B&B och vandrarhem ca 15 minuters bilresa från oss). Kaffe, thé och fika ingår i kursen.

Mer info och anmälan HÄR!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *