Årets Rallyhund Södertälje BK

Idag var det årsmöte på Södertälje Brukshundklubb och i samband med det fick Fonzie sin utmärkelse som Årets Rallyhund 2013 i klubben.

rallyhund

Vi ligger än så länge mitt i listan på deltagarna till SM i rallylydnad 2014 nu när ca halva kvaltiden gått, har plats 24 av de 50 som får starta. Hoppa kunna komma iväg på några tävlingar längre fram mot sommaren så vi kan säkra en plats innan kvalet går ut i mitten av juli.

Just nu är dock utmaningen & fokuset närmsta tiden på heelworken, ska bli spännande att se om vi hinner fixa ihop ett hållbart program och sätta det på tävlingsdagen!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *