Nästa instruktionsfilm klar!

Då är del två i rallyfilmprojektet klar: alla momenten i nybörjarklass är filmade med skylt, kort momentbeskrivning, film på utförandet i nybörjarklassen (hunden i koppel och vänsterhandling) men också hur de skyltarna kan se ut i avancerad/mästarklass med lös hund och högerhandling. Så här blev resultatet:

Jag kommer att filma fortsättningens och avancerade klassens skyltar också, men kanske inte idag 🙂

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *