Filmprojekt rallylydnad

Jag har känt att jag skulle vilja ha en kort, enkel instruktionsfilm på utförandet av de olika rallylydnadsmomenten att kunna visa vid mina kurser, så idag startade jag projekt rallyfilm. Dagens uppgift (i 29 graders värme… dålig timing…) blev att filma alla skyltarna i mästarklassen och klippa ihop dessa till en film med skylt, kort beskrivning av momentet och sedan en filmsekvens där jag visar skylten i vänster och högerhandling.

Så här blev filmen över mästarklassens skyltar:

Framöver tänker jag göra samma sak med de andra tre klasserna så samtliga skyltar finns att visa.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

 1. Vilken tydlig och bra instruktionsfilm, jättebra! Det är toppen att kunna se momenten i dess rätta utförande.
  Hälsningar Sophi, Findus, Soda och Dribbla:)

 2. Vad härlig han är, Fonzie!

  Jag har inte haft tid att testa rallylydnad men blir ännu mer sugen nu. Tack för inspirationen 🙂

 3. Hej,

  Vilken bra video, kul!
  Precis något som detta jag letat efter.
  Hittade att ni har massa fler, nyare klipp på Youtube också.
  Ska kolla mer där. Är helt novis på detta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *