Fonzie på väg till EM!

Årets modigaste beslut (i alla fall hittills) fattade jag i juli. Då skickade jag in en ansökan för Fonzie och mig att få ingå i det lag som skulle få starta på OEC -The Open European HTM & Freestyle Championship 2014. Dvs öppna europeiska mästerskapet i heelwork & freestyle som detta år hålls i Tyskland i november. Bifogade film från vår debut i HTM 3 samt en träningsfilm med sekvenser från mitt nya upplägg av programmet och så höll jag tummarna. När svaret kom att vi blivit uttagna som en av de ordinarie deltagarna, var det lika delar förtjusning och skräck jag kände kan jag lova! Jag kommer få jobba en hel del med mig själv på vägen dit men det ska bli en sjukt kul utmaning att åka iväg och tävla i ett annat land på ett riktigt mästerskap! Vi kommer att ingå i Team OEC Sweden, Svenska OEC-landslaget och ska göra vårt bästa för att både leva upp till det förtroendet och ha sjukt kul under tiden.

logo

I november smäller det. Kommer säkerligen att blogga då och då om vår träning fram till dess och alla tankar som snurrar. Lille Fonzie, tänk vad du bjuder din matte på häftiga äventyr!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Ni är grymma och kommer alltid vara en vacker målbild!
    Som ni har kämpat båda två, tillsammans, mot både det ena och andra. Grymmaste tjejen och härlig vovve, som dessutom är helbror med min egen prins 😉
    Ni lär slå på stort! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *