Dagens träning med Zin.

Filmade och klippte ihop lite ifrån dagens träningspass med Zin: inför backandet tänkt jag att hon behövde jobba mer med sin bakdelskontroll i stort så det blev lite snurrar på stället och så testade jag att introducera sidorörelser. Väldigt nöjd med detta som en start!

Jobbade vidare på backandet som idag var så mycket bättre än första filmade passet: inga stora skutt och flera gånger försökte hon självmant rätta in sig när hon kom snett. BRA utveckling efter så lite träning tycker jag!

Fick lite gripanden filmade och idag tyckte jag inte hon kändes så fumlig även om det fortsatt kan bli bättre. Tror hon bara behöver mängdträning här så hon hittar rätt sätt att röra sig på.

Igår var hela tomten snötäckt, idag hade allt smällt undan igen. Håller tummarna för fortsatt grön vinter, gör träningen så mycket lättare!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *