Arvid-gympa (film)

Idag filmade jag några av de övningarna som Arvid fick göra idag. Jag har tänkt att vi ska variera vilka övningar vi kör mellan de olika passen, både för kroppen och huvudets skull. Idag fick han backa upp på en plattform, ställa baktassarna på pawpods och sen därifrån frysa nosen i min hand på olika platser, sitta fint några gånger, göra en puppy-yoga, vara uppe lite på balansägget och så göra några push-up från sittande till stående och sist lite balans och styrka i att stå med bakbenen kvar uppe på pallen, dutta nosen i golvet och sedan kunna backa upp kontrollerat därifrån. Duktig gamling!

Så här såg träningen ut:

Det blir en annan film på lite andra övningar en annan dag.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *