Race och Krille klara för Agria Cup & kvarts-SM!

13606896_10153554782827665_1200342843073761992_n

Snygge Race ”Räkan” fotad av alltid lika duktiga Sanna Krans!

Den här veckan var det valltävlingar i Sörmlands VKs regi, tyvärr krockade det med att jag jobbade annars hade jag velat anmäla Zin, men Krille och Race var med och första dagen på en svår bana med extra långt hämt slog de till med en riktigt fin runda och vann! Så himla roligt! Dagen efter var de lite för ivriga bägge två och så tog tiden tyvärr precis slut i singeln.

I och med segern har de nu poäng nog för att vara med både till kvarts-SM och Agria Cup (tidigare Sverigecupen). Så häftigt! Agria Cup krockar med när jag och Flynn tävlar EM i Österrike så först tänkte Krille skippa den men nu har jag fått med mig kompisen Ann-Sofie som coach och chaffis på resan så nu kommer Krille och Räkan stanna hemma och tävla. Lite synd att inte kunna vara med på varandras tävlingar men häftigt att ha lyxproblemet att vi bägge är inkvalade till stora tävlingar samma helg 🙂

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *