RLD A med Zin idag.

Zin tycker att den där långbente fan har fått för mkt uppmärksamhet på sistone, ”Ett VM, hur svårt kan det vara liksom, om JAG hade blivit tillfrågade hade jag minsann gjort det bättre!” (ja, ni vet hur det brukar låta från dem som sitter hemma på kammaren 😉 tyvärr är Znorpan lite likadan) så för att återställa fokuset på Miss Världshärskare (Znorpan påpekar att 4 på VM är faktiskt skitlarvigt i jämförelse med hennes titel VärldsHÄRSKARE) så drog hon med sig sin matte till en rallylydnadstävling idag. Drog med är nog rätt ord för jag var så seeeg att jag velade in i det sista ifall jag skulle ringa och stryka mig eller ej. Men vi åkte! Vår tredje start i avancerad klass.

Vi fick lite småstrul och jag själv tyckte att det kändes som vi bitvis var på olika planeter. Inser att det inte såg så ut för utifrån tyckte flera att det hade sett så fint ut men vi hade inte den där känslan ihop som vi brukar. Inte lätt för Zin som dels hamnat på undantag när Flynn skulle toppa formen och som varit borta och inte tränat ihop med mig alls nu sista tiden! Så vi var så bra som dagsformen kan man säga!

Men. det räckte till 91p och delad seger (ihop med jätteduktiga Ulrika som går tränarutbildningen hos mig, extra kul!) och vips hade det lilla Znorpdjuret tagit sin RLD A-titel på 3 raka segrar!

rlda

Nu ska här bytas fokus och tränas i första hand lydnad med Zin och så ska jag lägga upp en träningsplan med Flynn inför OEC (EM) i heelwork i september! Tror rallyn får stryka på foten ett tag därför, men man ska aldrig säga aldrig, hon kan väl typ momenten i mästarklass hyfsat redan.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *