Flera nya kurser!

NU ligger flera nya kurser ute! Bland annat hittar du AKTIVERINGSKURSER, TRIXKURSER, INKALLNINGSKURSER och en helt grym HEELWORK-SATSNING! Önska dig någon av dem i julklapp eller ge dig själv en kurs! Jag kommer också lägga ut kortare nybörjarkurser i freestyle och HTM.

Bli GRYM på heelwork!

Få inkallningen du drömmer om!

Lär din hund nya tricks!

Eller få fler idéer till vardagsaktivering!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *