3vallares Julkalender -för dig som vill få enkla aktiveringstips!

Tänk, det är redan sista november! Det betyder att i morgon drar 3vallares Julkalender igång på min Facebooksida . Där kommer du fram till julafton hitta enkla roliga tips för hur du kan aktivera din hund med saker du redan har hemma och med övningar som inte kräver en massa tid eller utrymme. Kort sagt övningar som du lätt hinner med även under julstressen!

En annan liten julklapp är att jag precis sitter och tittar på en ny och väldigt trevlig lösning för onlinekurser så framöver kommer det finnas flertalet onlinekurser inom olika ämnen är tanken!

Idag fick Fisken ikläda sig rollen som husets tomte för att illustrera julkalendern. Som ni ser lutar han lite = han är en LUT-Fisk ! 😉 Ok, mina Fisk-skämt är lite av Göteborgshumor men jag kan inte låta bli.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *