Nu är boken skickad för tryckning!

Japp, nu har Rallylydnad Från grundfärdigheter till mästare skickats till tryckeriet! Så spännande! Den beräknas komma ut runt den 15:e mars men går redan nu att förbeställa via Klickerförlaget . Ska bli otroligt roligt när jag väl får hålla min första bok i handen!

Du som är nyfiken på boken kan se lite av hur den ser ut och vad den innehåller via dessa bilder:

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *