Freestyle i hundpodden!

Jag har haft nöjet att vara med i den supertrevliga Hundpodden med Kicki & Fanny och fått berätta allt som är fantastiskt med FREESTYLE!

Så här presenterar de avsnittet:

”Idag pratar vi om hundsporten Freestyle med Anna Larsson! Hon kan ALLT man behöver veta om sporten, hon är instruktör, domare och tävlar på högsta nivå. Anna börjar med att berätta vad Freestyle är, vad man bör tänka på när man väljer musik och hur det går till på tävling. Det är en hundsport som alla kan träna! Det går att anpassa och välja de tricks som passar hunden allra bäst. Anna ger även jättebra tips på hur man kan tänka för att bli bättre på att hantera sina tävlingsnerver och stress. När man tränar Freestyle får man utlopp för sin kreativitet och ha riktigt roligt tillsammans med sin hund, oavsett om du har ambitionen att tävla eller bara vill använda som en härlig aktiveringsform i vardagen.”

HÄR hittar du avsnittet: https://hundpodden.se/5-6-freestyle-med-anna-larsson/?fbclid=IwAR3pK2BUmIeGPeQPQNsiOQ1ViBMxHCLa-BrNSBjDsHgAk4ldFgMdJbDpT04Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *