Valpar! I podd och på kurs!

Du har väl inte missat att jag pratat om valpträning i Hundpodden med Kicki och Tage!? En massa tips och saker att tänka på för dig som ska eller har fått hem din valp hittar du i det här avsnittet!

https://poddtoppen.se/podcast/1530717441/hundpodden-med-kicki-tage/3-valptraning-med-anna-larsson-fajt

Vill du själv gå valpkurs? Då ska du spana in mina kurser som startar i oktober respektive november!

Det här är kursen för dig som har valp och som vill lägga en fin grund för ert fortsatta liv tillsammans. Vi sätter samarbete och glädje i fokus och anpassar träningen efter valpens personlighet och utvecklingsnivå. Målet är att du och valpen ska lära känna varandra och utvecklas ihop och få en fin grund att stå på inför fortsatt träning.Vi kommer att gå igenom grunderna i inlärning, jobba med att skapa bra belöningar, utveckla kontakt och följsamhet, öva inkallning, stadga och pausträning för att lära valpen att vila och koppla av mm. Vi testar också på lite balans-, kroppskontrolls- och nosövningar. Allt för att på ett lättsamt och glatt sätt lägga trevliga grunder hos valpen oavsett om du vill tävla eller bara ha en trevlig sällskapshund.

Mer info hittar du här: https://3vallare.se/valpkurs-start-20-10/ respektive här: https://3vallare.se/valpkurs-start-5-11/

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *