Ny onlinekurs! Backa framför!

Få hunden att älska att backa framför dig! Från grunder till fullständigt moment. Kursen beskriver rallylydnadens moment 407 ”Stå framför, backa”, men du kommer ha nytta av de här kunskaperna i många olika moment och sporter. Välkommen till en riktigt rolig kurs!


Du får veta hur man delar upp träningen i olika steg, använder markör och hur targetträning går till. Hur du lär hunden att hitta en bra frontposition framför dig, hur du formar fram ett rakt och effektivt backande och hur det färdiga momentet sätts ihop och vad du som förare behöver tänka på. Allt för att ni ska lyckas så bra det bara går på tävling!

Du kör kursen i ditt eget tempo och har tillgång till materialet i 6 månader. All info och anmälan hittar du här: https://edume.se/kurser/3vallare/sta-framfor-backa/

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *