Film från Fajts debut

Hoppsan, jag insåg idag att jag skrev aldrig något i bloggen efter att Fajt debuterade i HTM, jag skrev bara om det på FB. Men nu kommer sent omsider ett inlägg med film från debuten!

Tävlingen var 30/6 utomhus i Eskilstuna. Fajten skötte sig superfint både vid ringside och inne på planen och jag är grymt nöjd med hur hans debut blev. Han fick en positiv upplevelse och det var så roligt att känna att man är igång med tävlandet igen! Så här såg debuten i heelwork to music klass 1 ut:

Även resultatmässigt gick det fint: 27,85p (30 är max) uppflyttning och seger! Duktiga lilla Fajt!

Mycket lycklig matte 🙂

Jag klurade hit och dit hur jag skulle göra men har beslutat mig att starta honom i klass 1 igen istället för att gå direkt upp i klass 2. Nästa start blir förhoppningsvis i Ulricehamn i slutet av augusti och så hoppas jag vi ska vara klara för klass 2 lite senare. Men viktigast är att bibehålla en go känsla och ge honom bra erfarenheter, allt annat är bara bonus på den här nivån i hans utveckling.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *