Fajt årets rallylydnadshund 2022

Fajt blev för andra året i rad Årets Rallylydnadshund hos Södertälje BK.

Fajt med sina bucklor.

Jag har tidigare vunnit det priset 2013 (Fonzie), 2016 (Zin), 2018 (Flynn) och 2021 och 2022 (Fajt).

Nu hoppas vi på att vi ska ta det sista certet så Fajt blir rallylydnadschampion och så siktar vi på att starta på lag-SM i rallylydnad ihop med tre av Fajts systrar. Vi har ju haft ett långt uppehåll och slitit med en skada som ortopederna sagt än si än så om men nu -peppar, peppar- är vi igång igen. Ringrostiga men taggade!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *