Fajt dubbel segrare & 100p!

I lördags tävlade vi rally igen. Nu hos Hölö Mörkö BK. Två starter och jag gick in som nummer ett i min startgrupp på bägge banorna -nyttigt!

Bägge banorna var väldigt roliga och krävde att man var superskärpt som förare. Det var nämligen spring igenom nästan hela banorna -och alltså extremt många tempoväxlingar vid momenten. Roligt! Det är ju rätt sällan man får det tycker jag och att då vips få två sånna banor var ju verkligen en nyttig test.

Första banan fick jag lite småmissar och Fajt gled ur position och blev yvig men vi hade inga stora fel och landade på 94p. Det skulle visa sig räcka till seger på den banan så det var inte lätt!

Bana 1. Det står start höger på skissen men ska vara start vänster.

Bana två var det mycket kortare avstånd mellan momenten så där var man tvungen att vara ännu mer på hugget med tempoväxlingarna och hinna guida hunden. Den kändes jättebra när vi körde den och det visade sig att min känsla stämde -100p och seger igen! Duktiga Fajt!!

Jag är grymt nöjd med Fajt! Två tuffa banor och första värmen men vi tuffade oss igenom med bra attityd bägge två!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *