Lag-SM i rally på Hundfesten i Kalmar

Förra helgen var jag & Fajt i Kalmar och tävlade på lag-SM i rallylydnad tillsammans med Jonna, Anhelee och Eva och Fajts systrar Riwa, Cira och Fixa i laget ”Släkten är värst!”. Vi hade väldigt roligt ihop och hundarna skötte sig fint i den rätt utmanande miljön. En bra test inför framtida mästerskap!

Lag-SM gick till så att det var fyra parallella banor och man startade på en bana var för olika domare. Sedan räknades de tre bästa resultaten samman. Vårt lag kom på en hedrande delad 9:e plats av 30 lag. Bäst gick det för Anhelee och Cira som satte en grymt snygg runda som gav full pott 100p! Jag och Fajt fick ett retligt missförstånd i ett moment där han slängde in en extra snurr så vi landade på 90p. På det kom vi 6:a individuellt på vår bana.

Bästa laget!

Fajt och jag på väg av från banan.

Ett favoritmoment.

Dag två var det vanliga officiella starter. Det var varmt och Fajt kändes trött men han tuffade på och vi skötte oss så på första starten knep vi 100p och vann och på andra starten 99p och kom tvåa! Roligt! Så här såg vinnarrundan ut:

Vet inte vem som tar längst kliv 🙂

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *