Fajt klar för SM

Då har kvalperioden för rallylydnads-SM gått ut och det är klart att Fajt är med! Vi kvalade in på 697p av 700 möjliga vilket jag är mycket stolt över med tanke på hur sent vi kom igång att tävla.

Det blir mer flaggviftande för Fajt!

Det ska bli väldigt roligt att starta på ett rally-SM igen. Tävlade SM med Fonzie 2013 och 2014, 2015 var han inkvalad men blev sjuk så jag fick stryka honom från det årets SM (och SM i HTM som han också hade kvalat till samma år). Efter det tog ju HTM-tävlandet överhanden under många år men nu ska det bli kul att få en chans att starta igen!

Jag tror inte det är bra att bli för ensidig i träningen så fram till SM kör vi vidare med ett högst varierat träningsprogram med spår, nose work, HTM och fysträning utöver rallyn. Har en tävling inplanerad men mest ska vi träna nu den här närmsta månaden. Och lägga en plan vidare framåt för saker vi vill göra i höst.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *