Kurser för alla hundar

Hos mig hittar du kurser för alla raser & åldrar!

Klickerträning passar lika bra oavsett om du har en valp, en unghund eller en vuxen hund. Du är självklart lika välkommen på kurs oavsett vilken ras eller blandras du har! Vår störste deltagare hittills var varghunden Iso och den minsta lille långhårige chihuahuan Otto. Jag har haft stor spridning av raser och blandraser bland de hundar som deltagit på kurserna genom åren, något som är otroligt roligt och givande tycker jag!

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *