Vintervallning

Ibland är man mer än lovligt galen. Denna dag när snökaoset orsakade rubriker om krockar, olyckor och långa bilköer över hela landet, valde jag att sätta mig och åka -i snöyran- till Mörkö för att valla lite. Kan väl säga att det var mer snö än träning men en del fick vi i alla fall gjort innan jag avbröt av rädsla för att inte kunna ta mig hem om det han komma ännu mer snö.Hundarna var i alla fall nöjda med utflykten!

Gamle Arvid fick hjälpa till när vi skulle skilja av några unga baggar att träna på, och han var mycket nöjd med sig själv.

Flynn hjälper till att hålla baggarna ute medan vi halmar deras del av fårhuset.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *