Lite filmer från tävlingen.

Har lite snabbt klippt några filmer från tävlingen igår:

Fria följet: betyg 8

Sättande under gång: betyg 10

Inkallande med ställande: betyg 9,5

Apportering över hinder: betyg 9,5

Metallapportering: betyg 8

Vittringsapportering: betyg 9,5

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

  1. Suveränt jobbat!!! Kul & se utvecklingen sedan då vi tränade på årets första dag. Jäklar vad det hänt grejer! Hoppas du fortsätter satsa på lydnaden 🙂 Ni ser verkligen ut som ett team! STORT GRATTIS igen till dig & Super Flynn!!! 🙂 <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *