Race ska bli pappa igen!

Idag har vår gk vallh pr Kronvallaren Race parat den väldigt fina vallhundstiken gk vallh pr Take Time Lynn! Lynn är en dotter till Jonas Gustafssons fina hane Joe och en tik som heter Glenabo Fly. Jag blev väldigt förtjust i Lynn när jag såg henne valla första gången för några år sedan och gillar även de tidigare avkommor jag sett efter henne MYCKET. Känns väldigt roligt att Race valts ut att få bli pappa till hennes sista kull! Det ska bli otroligt spännande att se vad den kombinationen kan ge!

Lynn är gentestad fri vilket innebär att ingen av valparna i kullen kan få CEA.

Den som är intresserad av en riktigt fin vallhund kan kontakta Ingela & Göran på Lynnbo kennel. De finns även på Facebook.

Race in action.

Tror det kommer bli mycket vilja hos valparna! Stil lär de nog få, trefärgade blir de och sen kan det födas både lång- och korthår i kullen.

Anna Larsson

Att utbilda nyblivna hundägare eller finslipa tävlingsekipage tycker jag är mycket roligt och givande. Jag håller både kortare kurser och längre utbildningar inom många olika ämnen som rör hundar och hundträning. Träningen ska vara rolig och effektiv och ge hund och hundägare ett roligare liv tillsammans!

Reader Interactions

Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *